tisdag 1 september 2009

Hösten 2009

Det var den sommaren det. Tyvärr blev det väl ingen höjdare, vädermässigt, förutom för de som var lediga i början av sommarn. Men men, det är ju Sverige så man borde inte vara så förvånad eller besviken över vädret längre.

Vi är nu inne i september redan, tiden går snabbt! Om det är någon som har märkt så har det inte skett några förändringar på hemside-fronten, tyvärr. Det blev tyvärr inte arbetat något med den under semestern eftersom jag var tvungen att vila min axel. Den krånglar fortfarande så vi får hoppas att det löser sig snart. Naturligtvis är det från min sida viktigt att få igång en aktuell och komplett webbplats så snart det går, så jag hoppas att det kan ske här under hösten.

1:a september innebär också att företaget är för tillfället utan en ordentlig kontorlokalisering. Jag har valt att avlägsna företaget från kontorshotellet i Gårda för att hitta en plats hos ett lämpligt företag inom samma bransch. Det senaste nytt om det sökandet kommer upp här i bloggen men tillsvidare så går det att nå mig på samma kontaktsätt som tidigare förutom att det inte går att faxa till företaget för tillfället.

Trevlig fortsatt höst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar